Demet Özdemir'den Sosyal Medyada Kötü Yorum Açıklaması! Linçten Beslenenler Var!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gün bir davette objektiflere yansırken, sosyal medyada hakkında yapılan kötü yorumlarla ilgili düşüncelerini dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gün bir davette objektiflere yansırken, sosyal medyada hakkında yapılan kötü yorumlarla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gün bir davette objektiflere yansırken, sosyal medyada hakkında yapılan kötü yorumlarla ilgili düşüncelerini dile getirdi. 

 

Oğuzhan Koç ile birlikteliğini evlilikle taçlandıran Demet Özdemir, sosyal medyada kendisine gelen kötü yorumları kafasına taktığını açıkladı. Ünlü oyuncu, "Takmıyorum diyemem. Bazen üzüldüğüm anlar oluyor. Biri ile davalık bir durum olmadım. Hiç yorum da yapmadım. Linçten beslenenler de var çünkü..." dedi. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; 29 Ağustos'ta Oğuzhan Koç ile dünyaevine giren Demet Özdemir, önceki akşam katıldığı bir davette objektiflere yansıdı. Gecede yer alan Özdemir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

"BU DÖNEMDE EVİMİZ İLE İLGİLENİYORUM”

 

Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmasının ardından evlerini tadilata vermeleri hakkında konuşan oyuncu, "Evimizi çok güvendiğim bir mimar arkadaşıma teslim etmiştim. Gözümüz hiç arkada kalmadı. En güzel yanı da tam da istediğimiz tarihte teslim edilmesi oldu. Bu cümleyi benden çok nadir duyarsınız; ev ile ilgileniyorum. 10 yıl sonra ilk kez bunu size söylüyorum. Evimiz ile ilgileniyorum bu dönemde. Evlilik çok güzel gidiyor" ifadelerini kullandı.

 

"ZAR ZOR DENK GELİYORUZ”

 

Kış tatili hakkında açıklamalarda bulunan Demet Özdemir, "Oğuzhan’ın sahneleri oluyor. Zaten zar zor denk geliyoruz. Onun konserleri azalırsa tabii ki de bir kış tatili istiyoruz ama daha belirlediğimiz bir durum yok ama" dedi.

 

"LİNÇTEN BESLENENLER VAR”

 

Sosyal medyada kendisine gelen kötü yorumları kafasına taktığını söyleyen Özdemir, "Takmıyorum diyemem. Bazen üzüldüğüm anlar oluyor. Şahsıma yapılan yorumlar bir tarafa insanların görüp, okuyacağımızı bile bile bu denli kötülük kusabilmesi asıl üzüntüm. Biri ile davalık bir durum olmadım. Hiç yorum da yapmadım. Linçten beslenenler de var çünkü..." şeklinde konuştu.