Demet Özdemir'den Kafaları Karıştıran Paylaşım! Ölüyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımda Oğuzhan Koç ile ayrıldıkları iddialarına göndermede bulunurken "Ölüyorum anlasana" ifadesiyle kafaları karıştırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımda Oğuzhan Koç ile ayrıldıkları iddialarına göndermede bulunurken "Ölüyorum anlasana" ifadesiyle kafaları karıştırdı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımda Oğuzhan Koç ile ayrıldıkları iddialarına göndermede bulunurken "Ölüyorum anlasana" ifadesiyle kafaları karıştırdı. 

 

Şarkıcı ve oyuncu sevgili Oğuzhan Koç ile ayrıldıkları iddia edilen güzel oyuncu Demet Özdemir, paylaşımıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Instagramın en aktif isimlerinden olan Özdemir, paylaştığı dans videosuyla yürekleri ağza getirmişti. “Oğuzhan Koç ile ayrıldı” iddialarına cevap veren Özdemir, haberlerin asılsız olduğunu söylemişti. Cesur pozlarının yanı sıra dans yeteneğini de gösteren Demet Özdemir’in paylaşımlarına beğeni yağıyor. Özdemir, son olarak da yaptığı paylaşıma, “Ölüyorum anlasana” yazdı ve herkesi şoke etti.

 

İşte o paylaşım;

 

demet ozdemir den kafalari karistiran aciklama oluyorum anlasana