Demet Özdemir'den DJ Sergio İle Aşk İddialarına Açıklama! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir önceki gün objektiflere yansırken DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddialarına açıklık getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir önceki gün objektiflere yansırken DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddialarına açıklık getirdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir önceki gün objektiflere yansırken DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddialarına açıklık getirdi. 

 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz akşam bir etkinliğe katıldı. Oğuzhan Koç ile kısa süren evliliğinin ardından adı DJ Sergio ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncudan konuya ilişkin açıklama geldi. 'Yeni Bi Fest'in 10'uncu yıl etkinliği, önceki akşam Küçükçiftlik Park'ta yapıldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı geceye katılan ünlü isimlerden biri olan Demet Özdemir oldu. 31 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

'AŞK' İDDİALARINA SON NOKTA!

 

Oğuzhan Koç ile ayrılığının ardından DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edilen Demet Özdemir, sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu, DJ Sergio ile aşk yaşadığı yönündeki dedikodulara ise "Çok arkadaş edindim orada, hayatımda kimse yok" diyerek son noktayı koydu. Ağustos 2022'de dünyaevine girdiği Oğuzhan Koç'tan sekiz ay sonra boşanan Demet Özdemir, "Aşka küstünüz mü?" sorusuna da şu yanıtı verdi: "Hiç küsmedim, kapısı kapatılacak ya da aranılacak bir şey değil bu. Demet Özdemir'in kalbini çalmak zamana ve mekana göre değişebilir. Beni aşk konusunda ne etkiler gerçekten ben de bilmiyorum."



Etiketler: