Demet Özdemir'den Dikkat Çeken Açıklama! 2025 Yılının Bütçesini Birlikte Belirleyelim!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 

 

Milliyet gazetesinden Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Son dönemde tarzı ve giydiği kıyafetleri ile magazin dünyasının gündeminde sürekli konuşulan Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde bin dolar değerinde olan bir eşarp ile fotoğraf paylaşmıştı. Eşarplı fotoğrafını değerlendiren Özdemir, bütçe açıklamasıyla dikkat çekti. Demet Özdemir, önceki akşam Kültür Üniversite'sinin düzenlediği "Kariyer Onursal Ödülleri" törenine katıldı. Öğrenciler tarafından yılın en iyi kadın oyuncusu ödülüne layık görülen Özdemir, "Çok heyecanlıyım. Üniversite ödüllerinin tüm oyuncular için bence ayrı bir yeri var. Ne kadar doğru bir yolda olduğumu gösteriyor bu ödüller" dedi.

 

MESLEKTAŞINA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

 

Oyuncu, geçtiğimiz günlerde bir dijital programda meslektaşları hakkında konuşan Melisa Döngel'in, "Demet, mükemmel bir kadın. İki projede beraber oynadık. İkisinde de onun desteğiyle kadroya alındım. Bir kadında hiç mi kıskançlık olmaz, Demet'te yok. Aksine yardımcı olur" cümlelerine karşılık verdi.

 

"ONUNLA ÇOK GÜZEL YOLCULUKLAR KAT ETTİK”

 

Özdemir, "Biz onunla çok güzel yolculuklar kat ettik. Beni bu şekilde onurlandırması çok hoşuma gitti. Ona çok teşekkür ediyorum" dedi. Demet Özdemir, sanat dünyasındaki egolar ve hırsları da şöyle değerlendirdi; "Ben hiç bulaşmadım diyebilirim. Benim için sakinlik, işimi yaparken daha da ön planda. Zaten yorucu bir tempo, kafamızı başka tarafa çevirirsek bence çok mutlu olma ihtimalimiz yok. Ben bunu daha doğru buluyorum" dedi.

 

"ALIŞVERİŞ DELİSİ DEĞİLİM”

 

Son dönemde tarzı ve giydiği kıyafetleri ile magazin dünyasının gündeminde sürekli konuşulan Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde bin dolar değerinde olan bir eşarp ile fotoğraf paylaşmıştı. Eşarplı fotoğrafını da değerlendiren Özdemir, "Ben yaptığım alışverişi her gün takıp takıştırmıyorum. Ben önümüzdeki hafta hiç fotoğraf paylaşmayacağım. 2025 yılının bütçesini sizle beraber belirleyelim. Şaka bir yana ayırdığımız bir bütçe var. Onunla sadece özel günler için alışveriş yapıyoruz. Ben utanıyorum konuşurken bunları. Alışveriş delisi değilim" diyerek güldü. Demet Özdemir, ödülünü almayı beklerken ise Down Sendromlu gençler ile de fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi. Güzel oyuncu, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen herkes ile tek tek fotoğraf çekildi.



Etiketler: