Demet Evgar'dan Dikkat Çeken George Floyd Tepkisi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman dikkat çeken ünlü oyuncu Demet Evgar Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Mineapolis'te meydana gelen ırkçılık sonucu hayatını kaybeden George Floyd için tepkisini dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman dikkat çeken ünlü oyuncu Demet Evgar Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Mineapolis'te meydana gelen ırkçılık sonucu hayatını kaybeden George Floyd için tepkisini dile getirdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Evgar Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Mineapolis'te meydana gelen ırkçılık sonucu hayatını kaybeden George Floyd için tepkisini dile getirdi.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Özgür olmak istiyorum" diyor delinin biri Kafamın içinde rahat bırakın beni "Kendim olmak istiyorum" diyor bi çocuk bas bas Ne sen farkındasın bunun, ne de ben… Ama diyor işte…Deyince oluyor bazı insan deli, Diye diye deliriyor bazısı da… Küçükken, çocuk Büyükken, deli oluyorsun. Küçüğüne çocuk, Büyüğüne deli diyorsun...Geçiyorsun dinlemeden "ne diyor" diye" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;