Demet Akalın Türkiye Tek Yürek Programına Davet Edilmemesine Böyle Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gülben Ergen ve kendisinin Türkiye Tek Yürek programına davet edilmemesi ile ilgili yorumlara cevap verirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gülben Ergen ve kendisinin Türkiye Tek Yürek programına davet edilmemesi ile ilgili yorumlara cevap verirken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gülben Ergen ve kendisinin Türkiye Tek Yürek programına davet edilmemesi ile ilgili yorumlara cevap verirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Biz halkın yüzüyüz!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye Tek Yürek programına davet edilmemesi ile ilgili "Gülben Ergen ve Demet Akalın neden yok?" şeklindeki yorumlara cevap veren Akalın "Ekran yüzleri alınmış!! Biz halkın yüzüyüz bu yeter" ifadeleri kullanırken sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

demet akalin turkiye tek yurek programi nda yer almamasi ile ilgili yoruma verdigi yanit ile gundem oldu