Demet Akalın Sahne Kostümleriyle Alay Konusu Olan Sibel Can'a Sahip Çıktı! Ne Dedi?

Demet Akalın sahne kostümleri ile alay konusu olan Sibel Can için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada sahne kostümleri ile alay konusu olan Sibel Can'a sahip çıktı. Peki Demet Akalın sahne kostümleri ile alay konusu olan Sibel Can için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Demet Akalın sahne kostümleri ile alay konusu olan Sibel Can için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada sahne kostümleri ile alay konusu olan Sibel Can'a sahip çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada sahne kostümleri ile alay konusu olan Sibel Can'a sahip çıktı. Peki Demet Akalın sahne kostümleri ile alay konusu olan Sibel Can için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Zaman zaman bende şişiyorum! 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada sahne kostümleri ile alay konusu olan Sibel Can'a sahip çıktı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada dalga geçilen Sibel Can'ın kostümleri ile ilgili "Zaman zaman bende şişiyorum. Dalga geçilecek bir durum değil ve herkes incecik olmak zorunda hiç değil!" ifadelerini kullanan Akalın sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o açıklama;

 

sahne kostumleri ile dalga gecilen sibel can a demet akalin sahip cikti