Demet Akalın Restaurant Eleştirilerine Son Noktayı Koydu! Ticaretle İşim Olmaz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, restaurant açtıkları yönündeki yorumlara son noktayı koyarken ticaretle işim olmaz dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, restaurant açtıkları yönündeki yorumlara son noktayı koyarken ticaretle işim olmaz dedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, restaurant açtıkları yönündeki yorumlara son noktayı koyarken ticaretle işim olmaz dedi.

 

Ünlü popçu Demet Akalın Nişantaşı'nda görüntülendi. Akalın gazetecilere dişçiden çıktığını ve diş tedavisinin nihayet bittiğini söyledi ve boğazdaki lüks restoran ile ilgili soruları yanıtladı. Şarkıcı, “Arkadaşlar biliyorsunuz benim ticaret ile işim olmaz, orayı dayısı açtı , teyzesi bir yerler açıyor ben şimdi onlara kalkıp ne diyeyim. Ben yarın Bodrum'a gidiyorum siz de hemen gelin bekletmeyin” dedi. Akalın'nın neşeli halleri dikkatlerden kaçmazken, İlker Ayrık'ın yarışmasından kazandığı lüks aracıyla evinin yolunu tuttu.



Etiketler: