Demet Akalın Ä°le Hande Yener Aynı Sahnede! 'Arabesk Libidomu DüÅŸürüyor!'

Åžarkıcı Hande Yener, önceki gün Alaçatı Kali Beach’te sahne aldı. Åžarkılarıyla müzik ziyafeti sunan ünlü sanatçı, dans performansıyla da dikkat çekti. Mekana gelenler arasında Yener'le yıllar süren küslüÄŸü sona eren Demet Akalın ve hayat arkadaşı Okan Kurt da vardı.

 

Milliyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Yıllardır birbirleriyle rakip olan ve bir dönem küslükleri ile çok konuÅŸulan Hande Yener ve Demet Akalın, bu durumun tersini ispatlar gibi bir çaba içerisindeydi. Akalın, ÅŸarkı aralarında arkadaşına içecek ikramlarında bulunup, ilgilenmeye çalıştı.

 

"BU ÅžARKIYI SANA VEREYÄ°M, ÇOK YAKIÅžTI”

 

Konserin bir bölümünde Akalın'ı sahneye davet eden Yener, kendisinden ÅŸarkı söylemesini rica etti. Ünlü popçu, konukların tezahüratları ve meslektaşının ısrarlarıyla sahne teklifini kabul etti. Yener'in 'Evlilik Sandalı' parçasının nakaratını mırıldanan Akalın, bu ÅŸarkıyı sevdiÄŸini söyleyince, Hande Yener "Sana vereyim bu parçayı, çok yakıştı” karşılığını verdi.

 

"DARALIYORUM, Ä°ÇÄ°M SIKILIYOR”

 

Akalın, meslektaşının arabeskten nefret ettiÄŸini söyledi. Bunun üzerine Yener, "Daralıyorum, içim sıkılıyor. Frekansım düÅŸüyor, libidom düÅŸüyor” açıklamasını yaptı. Bir ara el ele tutuÅŸan ünlü sanatçılar, bir süre parça seçiminde karar veremedi. Demet 'Bittim' ve 'AÅŸkın Açamadığı Kapı' ÅŸarkılarının nakaratlarını müziksiz çıplak sesle okudu. Her konserinde dikkat çeken kostümlerle sevenlerinin karşısına çıkan Hande Yener, yine iddialı bir seçim yapıp, tarzını ortaya koydu.