Demet Akalın'dan Kadir Şeker İsyanı! Dikkat Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sadece sokak ortasında tecavüze uğramak üzere olan bir kadının hayatını kurtardığı için kasten adam öldürmekten 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker isimli genç için dikkat çeken ifadeler kullanırken, isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sadece sokak ortasında tecavüze uğramak üzere olan bir kadının hayatını kurtardığı için kasten adam öldürmekten 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker isimli genç için dikkat çeken ifadeler kullanırken, isyan etti. Son dönemde çeşitli konularda yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve yaptığı açıklamalarla gündem yaratan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sadece sokak ortasında tecavüze uğramak üzere olan bir kadının hayatını kurtardığı için kasten adam öldürmekten 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker isimli genç için dikkat çeken ifadeler kullanırken, isyan etti.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Yazık!! Çocuğun gençliği gitti... kimse kimsenin sesine bile koşmaz artık!" ifadelerini kullanan Akalın'a takipçileri yoğun destek verdi. 

 

İşte o paylaşım;