Deli Mi Ne? Açtığı Tazminat Davasını Kazandı!

Youtube'da yayınladığı videolarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Deli Mi Ne?, yayınladığı videosunda çok büyük bir televizyon kanalına açtığı tazminat davası ve sonuçlarıyla ilgili takipçilerini bilgilendirdi. 

 

Youtube'da yayınladığı videolarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Deli Mi Ne?, yayınladığı videosunda çok büyük bir televizyon kanalına açtığı tazminat davası ve sonuçlarıyla ilgili takipçilerini bilgilendirdi. Yayınladığı videosunda çok büyük bir televizyon kanalına açtığı tazminat davası ile ilgili konuşan ünlü Youtuber, 238 saniye boyunca videolarını izinsiz yayınlayan ve kendisine hakaret eden televizyon kanalı ile yaşadığı süreci paylaştı. 

 

Önce kanun gereği uzlaşmak için televizyoun avukatlarıyla bir araya geldiğini anlatan ünlü Youtuber, fakat burada gördüğü tavır nedeniyle uzlaşmaktan vazgeçip tazminat davası açmaya karar verdiğini belirtti. 15 ay süren tazminat davası sonucunda 1.434.000 TL tazminat kazanan ünlü Youtuber bu para ile Hollywood tarzında film stüdyosu kuracağını belirtti. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.