Dansöz Didem Bülent Serttaş'a Patladı! Saygısızlık!

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü dansöz Didem, önceki gün İbo Show'da dans ettiği sırada Bülent Serttaş'ın kendisine yaptığı hareket ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü dansöz Didem, önceki gün İbo Show'da dans ettiği sırada Bülent Serttaş'ın kendisine yaptığı hareket ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü dansöz Didem, önceki gün İbo Show'da dans ettiği sırada Bülent Serttaş'ın kendisine yaptığı hareket ile ilgili açıklamalarda bulundu

 

DİDEM’DEN AÇIKLAMA: "BÜYÜK SAYGISIZLIK" 

 

Bülent Serttaş, konuk katıldığı İbo Show'da oryantal Didem dans ederken bakışlarını kaçırmış, görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Didem, 2. Sayfa'ya konuştu: Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım! Orada dans ve sanat var.

 

didem bulent serttas