Danla Bilic'ten Takipçisine Benimle De Çıkar Cevabı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, ünlü oyuncu Kubilay Aka ile yeni bir aşka yelken açmasının ardından sosyal medyada bir takipçisinin benimle de çıkar yorumuna verdiği yanıt ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, ünlü oyuncu Kubilay Aka ile yeni bir aşka yelken açmasının ardından sosyal medyada bir takipçisinin benimle de çıkar yorumuna verdiği yanıt ile olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, ünlü oyuncu Kubilay Aka ile yeni bir aşka yelken açmasının ardından sosyal medyada bir takipçisinin benimle de çıkar yorumuna verdiği yanıt ile olay oldu.  

 

Seninle çıkamayız!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Danla Bilic benlede çıkabilir şaşırmayın o potansiyeli var" ifadelerini kullanan takipçsine yanıt veren Danla Bilic "No enerjin enerjim değil. Çıkamayız" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

danla bilic ten hayraninin benimle de cikar yorumuna yanit



Etiketler: