Danla Bilic'ten Kötü Geçen Bir Gün Sonrası Dikkat Çeken Tweet!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kötü bir gün geçirdiğini belirtirken dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kötü bir gün geçirdiğini belirtirken dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kötü bir gün geçirdiğini belirtirken dikkat çeken yorumlarda bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Şükretme olayını çok abartıp kötü şeylere bile defalarca şükrettiğim için Rabbim gittikçe daha da kötüsünü veriyor çok şükür. Araştırmalarım sonucu kötü bir gün veya olay için hamd olsun dememiz lazımmış buna da şükür demicekmişiz kitap falan mi yazsam ben ya" ifadelerini kullanan Bilic sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

danla bilic ten sukretme uzerine ilginc tweet 1

 

danla bilic ten sukretme uzerine ilginc tweet 2