Danla Bilic'ten Demet Akalın'a Sevgili Göndermesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın söylediği "Bir gün arkadaşımla arabada giderken lastik patladı, takır takır jantın üstünde gidiyoruz. Durduk ve ben hemen kocamı aradım. Mesela o arayamadı. İnsan bir erkeğin gücünü istiyor" sözlerine göndermede bulunarak arabasının lastiğini kendisinin değiştirebileceğini belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın söylediği "Bir gün arkadaşımla arabada giderken lastik patladı, takır takır jantın üstünde gidiyoruz. Durduk ve ben hemen kocamı aradım. Mesela o arayamadı. İnsan bir erkeğin gücünü istiyor" sözlerine göndermede bulunarak arabasının lastiğini kendisinin değiştirebileceğini belirtti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın "İnsan erkeğin gücüne ihtiyaç duyuyor" sözlerine göndermede bulundu. 

 

Lastiği değiştirmek için erkek arkadaşa ihtiyacım yok! 

 

Magazin muhabirlerinin "Yolda giderken lastiğin patlasa kendin değiştirebilir misin?" sorusuna yanıt veren ünlü sosyal medya fenomeni "Niye değiştiremeyim? Ben manyak mıyım? Arabamın lastiğini değiştirmek için bir erkek arkadaşa ihtiyacım yok" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o gönderme;