Danla Bilic'ten 2. Sayfa Programının Vedası İçin Çarpıcı Yorum! 'Üzülürüm Bak!'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programının ekranlara veda etmesi ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken gündem oldu. 

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Servisi

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programının ekranlara veda etmesi ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken gündem oldu. 

 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Uzun yıllardır 2. Sayfa programı ile izleyici karşısına çıkan Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel ayrılık kararı aldı. Yayında programdan ayrılacağını duyuran Gülşen Yüksel ile Müge Dağıstanlı duygusal bir veda yaşadı. Yüksel'in programdan ayrılmasının ardından akıllara İrem Derici'nin "manav" açıklaması gündeme geldi. İrem Derici yeni bir açıklamada bulunmadı. 18 yıldır ekranlarda yer alan 2. Sayfa programının sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel yolun sonuna geldi.

 

GÜLŞEN YÜKSEL 2. SAYFA PROGRAMINDAN AYRILDI

 

Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı, veda etti. İkili, TV8 ekranında duygusal bir vedayla yayını kapattı. Gülşen Yüksel, programdan ayrıldığını açıkladı.

 

MÜGE DAĞISTANLI İLE ALİ EYÜBOĞLU PROGRAM YAPACAK

 

2 Ocak 2024'ten itibaren TV8 ekranında Müge Dağıstanlı ile Ali Eyüboğlu, 'Aramızda Kalmasın' programıyla ekranda olacak.

 

AKILLARA İREM DERİCİ GELDİ

 

Yüksel'in programdan ayrılmasının ardından akıllara İrem Derici'nin isim vermeden anlattığı "manav" olayı geldi. İrem Derici konuk olduğu programda yıllardır beraber çalışarak insanlar hakkında konuşan iki kişinin arasının açıldığını ve birinin partnerini 2 yıldır dolandırdığını iddia etti. Sahte fatura yöntemiyle partnerini dolandıran kişinin eşiyle birlikte Amerika'ya kaçmaya çalıştığını ve diğer tarafın mağdur olarak yetkililere başvurduğunu söyledi. İrem Derici'nin sözleri kısa sürede gündem olurken söz konusu kişilerin de uzun yıllardır birlikte magazin programı sunan Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı olduğu iddia edildi. Gülşen Yüksel, iddiaların ardından "Biz iftiralara o kadar alıştık ki artık üzerimizde durmuyor. 18 yıldır hakkımızda neler çıktı neler... Kanalda saç saça baş başa kavga ettiğimiz ve camları kırdığımız söylenmişti, Müge'nin beni evden kovduğu söylendi, yıllarca küs kaldığımız söylendi. Allah korusun" açıklamasını yapmıştı. Müge Dağıstanlı da şunları söylemişti: "Bir şey doğru, iyi ve güzel gittiği zaman... Bizim Gülşen'le dostluğumuz 18 yıl evvel başladı. Zaman içinde işin başarısının yanı sıra arkadaşlığımız dostluğa dönüştü. İyi günlerimiz de oldu kötü günlerimizde. Bizim içimizdeki birlik sağladığımız görünce saldırılar çirkinleşiyor. Mesleğimizle ilgili bize saldıramadıkları zaman bu sefer de belden aşağı saldırı başlıyor. Öyle bir iftira at ki yakışsın. Attığınız iftiralar bu masaya ve ikimize yakışmıyor. Birbirimize olan bağımız bazı insanlar tarafından tartışılmamalı. Etrafı kırarak dökerek hiçbir yere gidemezsiniz. Bizim ne olduğumuz ve ailemiz belli. O iftiralarla gidin başka yeri vurun"

 

ÜZÜLÜRÜM BAK! 

 

X platformundan yaptığı paylaşımda ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic İrem Derici'nin 'Manav' iddialarına atıfta bulunurken Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in ayrılık kararı için "muge ve gulsen ablalarima nolmus ya biri digerini mi dolandirmis uzulurum aa", ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım,

 

danla bilic ten ikinci sayfa programinin bitisi icin olay yorum gundem oldu