Danla Bilic İle Kaan Yıldırım Aşk Mı Yaşıyor? İşte Detaylar!

Danla Bilic ile Kaan Yıldırım aÅŸk mı yaşıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile oyuncu Kaan Yıldırım'ın aÅŸk yaÅŸadığı iddialarına taraflardan açıklama geldi. Peki Danla Bilic ile Kaan Yıldırım aÅŸk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Danla Bilic ile Kaan Yıldırım aÅŸk mı yaşıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile oyuncu Kaan Yıldırım'ın aÅŸk yaÅŸadığı iddialarına taraflardan açıklama geldi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile oyuncu Kaan Yıldırım'ın aÅŸk yaÅŸadığı iddialarına taraflardan açıklama geldi. Peki Danla Bilic ile Kaan Yıldırım aÅŸk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

kaan yildirim ile danla bilic ask mi yasiyor 1

 

Kaan Yıldırım ile Danla Bilic aşk mı yaşıyor?

 

Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü ÅŸarkıcı Hadise'nin eski aÅŸkı Kaan Yıldırım'ın YouTuber Danla Bilic ile yeni bir iliÅŸkiye baÅŸladığı ileri sürülmüÅŸtü. Çıkan haberlerin ardından Yıldırım ve Bilic'ten 'aÅŸk' iddialarına yanıt gecikmedi. Åžimdilerde iÅŸ insanı Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlığı yapan Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

 

kaan yildirim ile danla bilic ask mi yasiyor 2

 

Ünlü oyuncunun, gönlünü YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir ÅŸöhret yakalayan Danla Bilic'e kaptırdığı iddia edildi. Instagram'dan birbirlerini takip eden Yıldırım ve Bilic, haklarında çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı.

 

kaan yildirim ile danla bilic ask mi yasiyor 3

 

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Danla Bilic, "Bugün ufak bir ameliyat oldum ki inanır mısınız estetik deÄŸil. Neyse çıktığımda haberlere göre yeni sevgilim varmış. Benden hızlısı mezarda!" ifadelerini kullandı. Ardından Kaan Yıldırım da siyah-beyaz formatta evinin salonunda çektiÄŸi bir görüntüye "Alone (yalnız)" notunu düÅŸerek, Bilic ile hakkındaki 'aÅŸk' iddialarını yalanladı.

 

kaan yildirim ile danla bilic ask mi yasiyor 4

 

Aradığı mutluluğu bulamadı!

 

Öte yandan Danla Bilic, 'Tatlıcı' lakaplı sevgilisi Berat Demir'le yollarını ayırdıktan sonra Poyraz Teoman ile yeni bir aÅŸka yelken açmıştı. Ardından kozmetik sektöründe faaliyet gösteren iÅŸ insanı Yusuf Engin'le birliktelik yaÅŸayan Bilic, aradığı mutluluÄŸu yine bulamamıştı.

 

kaan yildirim ile danla bilic ask mi yasiyor 5

 

Bilic, geçtiÄŸimiz haftalarda Engin'den ayrılmış ve ikili, sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı. Sosyal medya fenomeni, geçtiÄŸimiz aylarda, "Evlilik için çok diri ve gencim." açıklamasını yapmıştı.