Danla Bilic İle Çakal Aşkına Bilic'ten Güldüren Yorum! Gündem Oldu!

Doğum gününde yeni aşkı rapçi Çakal ile dudak dudağa verdiği pozla gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic sevgilisine hitap şekli sosyal medyada gündem olunca yaptığı yorumla herkesi güldürdü. 

 

Doğum gününde yeni aşkı rapçi Çakal ile dudak dudağa verdiği pozla gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic sevgilisine hitap şekli sosyal medyada gündem olunca yaptığı yorumla herkesi güldürdü. 

 

danla bilic in cakal ile aski gundem oldu hitap sekline gulduren yorum

 

Güldüren yorum!

 

Onedio'da yer alan habere göre; Danla Bilic ve ünlü rapçi Çakal'ın aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Sosyal medyada ikilinin birbirine pek uymadığı esprili paylaşımlar yapılırken Danla Bilic'ten güldüren bir yorum geldi. Danla Bilic, magazin gündeminin en çok konuştuğu isimlerden birisi. İlk olarak çektiği makyaj videolarıyla popüler olmaya başlayan Bilic, daha sonra attığı her adımla dikkatimizi çekmeye başladı. Özel hayatı da yakından takip ediliyor tabii. Doğum gününden paylaşım yapan Danla Bilic, yeni aşkını kendi isteğiyle duyurdu. Hayatına yeni birisinin girdiğini doğrulayan Bilic, dönemin popüler rapçilerinden Çakal'la birlikte olduğunu duyurdu. "Diğer yarım" notuyla paylaşılan bu fotoğraf herkeste şok etkisi yarattı doğal olarak. Daha da ilginci ise dudak dudağa bir poz gelmiş olmasıydı. Gündeme bomba gibi düşen bu ikili, sosyal medyada ise birbirinden komik paylaşımların kurbanı oldular. Kullanıcılar çiftin 'pek de' uyumlu olmadığına dair paylaşımlar yaptılar. Paylaşımına 'diğer yarım' notunu düşen Danla Bilic'in Çakal'a nasıl seslendiği ise merak konusu oldu!

 

'Gazete Magazin' ekibinin beraber görüntülediği ve sorularını yönelttiği Dala Bilic & Çakal çifti bu soruyu cevapsız bırakmadı. Gazetecilerin "Çakalım mı diye mi hitap ediyorsunuz?" sorusu ise goygoycuların diline düştü! Danla Bilic ise sosyal medyada gündem olan "Çakalım mı?" sorusuna kayıtsız kalamadı! Danla Bilic, Twitter hesabından 'Çakalımm dediğimi düşünsenize bi' yazdığı bir paylaşım yaptı. Fakat çok geçmeden bu paylaşımını sildi.