Danla Bilic İkinci Turda Sandık Görevlisi Olacağını Söyledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ikinci tur seçimlerde sandık görevlisi olacağını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ikinci tur seçimlerde sandık görevlisi olacağını söyledi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ikinci tur seçimlerde sandık görevlisi olacağını söyledi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Sandik gorevlisi veya musahit olmak isteyip yanlis bisey yapar miyim, becerebilir miyim diye dusunen soran binlerce genc var. Gorev oncesi youtubedan her partinin egitim videosu var ben iyi partinin de ak partinin de egitimlerini izledim mesela Yapmaniz gereken hersey tane tane anlatiliyo. Cekinicek hiccccbisey yok. Tv basinda beklemekten daha iyi bi fikir olmakla birlikte sonuc ne olursa olsun emin olun kendinizi daha iyi hissediceksiniz. Hadi sure bitmeden basvurun https://oyveotesi.org/kayit/ Bu da basvurabiliceginiz diger link. Sandik basinda gorusuruzzzz https://kayit.turkiyegonulluleri.org/?fbclid=PAAabbRQlHAd4eYHkTY_OfIKbshzhPyffIi5XQemdBkVKLN1ca55lcScz8xnk" ifadelerini kullanan Bilic sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

danla bilic sandik gorevlisi olacagini soyledi