Danla Bilic Emirhan Çakal İle Yeni Bir Aşka Yelken Açtı! Dudak Dudağa Poz Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic doğum gününde ünlü rapçi Emirhan Çakal ile aşkını ilan ederken dudak dudağa pozunu paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic doğum gününde ünlü rapçi Emirhan Çakal ile aşkını ilan ederken dudak dudağa pozunu paylaştı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic doğum gününde ünlü rapçi Emirhan Çakal ile aşkını ilan ederken dudak dudağa pozunu paylaştı. 

 

YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla tanınan Danla Bilic, yeni sevgilisi Çakal ile dudak dudağa poz verdi. YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla ünlenen Danla Bilic, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Ünlü fenomen, dün akşam arkadaşlarıyla birlikte yeni yaşını kutladı. Bilic'in doğum gününe dudak dudağa verdiği pozu damga vurdu.

 

danla bilic emirhan cakal ile ask yasiyor dudak dudaga poz

 

Dudak dudağa

 

En son oyuncu Kubilay Aka ile kısa bir beraberlik yaşayan Danla Bilic, şimdi de ünlü rapçi ile dudak dudağa karesini kalp emojisi ile sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Doğum gününde ortaya çıkan yeni aşkı sosyal medyayı salladı. Ünlü fenomenin, İmdat İmdat şarkısıyla büyük ses getiren rapççi Emirhan Çakal ile birlikte olduğu ortaya çıktı.