Damla Colbay'ın Yeni İmajı Gündem Oldu! Çok Güzel Bir İnsansın Allah'ım!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Damla Colbay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunarken, çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Damla Colbay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunarken, çok sayıda övgü dolu yorum aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Damla Colbay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunarken, çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

damla colbay in yeni imaji gundem oldu cok guzel bir insansin allah im

 

Çok güzel bir insansın Allah'ım!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda değiştirdiği saç modeli ve yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu Damla Colbay aralarında Yaprak Medine, Merve Sarıtaş, Müjde Uzman gibi ünlülerinde olduğu çok sayıda kullanıcının beğenisini kazanırken "Çok güzelsin", "Çok güzel bir insansın Allah'ım", gibi övgü dolu yorumlar aldı.