Daisygibi Begüm Atabay Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Daisygibi Begüm Atabay kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin ilgisini toplayan ünlü sosyal medya fenomeni Begüm Atabay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Daisygibi Begüm Atabay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Daisygibi Begüm Atabay kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin ilgisini toplayan ünlü sosyal medya fenomeni Begüm Atabay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Begüm Atabay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Daisygibi Begüm Atabay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

daisygibi begum atabay kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Daisygibi Begüm Atabay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Daisygibi Begüm Atabay kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Begüm Atabay 3 temmuz 2001 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüz itibariyle 20 yaşındadır. Aslen İzmirli olan ünlü sosyal medya fenomeni ailesiyle birlikte Kocaeli’de yaşamaktadır. Begüm Atabay’ın burcu yengeç, yükseleni ise başak burcudur. Boyu 1.70 olan ünlü sosyal medya fenomeni son bir yıldır düzenli olarak fitness ile uğraştığını söylüyor 2022 yılında oyunculuk eğitimi alarak ekranlarda yer almak istediğini söylüyor. Bu dönemde de sosyal medyada yer alıp içerik üretmeye devam etmek istediğini söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni yakın zamanda bir Youtube kanalı açmayı planladığını söylüyor. Hepsine yetecek gücü kendisinde bulduğunu söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni dijital platformlarda içerik üretmeyi çok sevdiğini söyledi. Bu yazı hazırlanırken Instagram’da Daisygibi_ ismiyle paylaşım yapan Atabay’ın 131K takipçisi bulunmaktadır.