Daha Önce Tükürüğünü Satan Fenomen Bu Kez De Doğum Kontrol Aparatını Satışa Çıkardı!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla ve paylaşımlarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Ana Dee, yaptığı açıklamada rahminden çıkarılan doğum kontrol apartını açık arttırma ile satışa çıkardığını açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla ve paylaşımlarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Ana Dee, yaptığı açıklamada rahminden çıkarılan doğum kontrol apartını açık arttırma ile satışa çıkardığını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve ağızları açık bırakan sosyal medya fenomeni Ana Dee, yaptığı açıklamada rahminden çıkarılan doğum kontrol apartını açık arttırma ile satışa çıkardığını açıkladı. 

 

daha once tukurugunu satisa cikaran fenomen simdi de dogum kontrol aparatini satisa cikardi

 

Daha önce türüküğünü satışa çıkarmıştı!

 

Daha önce iç çamaşırını ve tükürüğünü satmasıyla bilinen TikTok fenomeni Ana Dee'nin bu sefer de rahminden çıkarılan doğum kontrol aparatını satışa koyması, ağızları açık bıraktı. TikTok'ta Rebekka Blue kullanıcı adıyla geniş bir kitle tarafından tanınan fenomen Ana Dee, şaşırtan hareketler yapmaya devam ediyor. Daha önce iç çamaşırını ve tükürüğünü satmasıyla gündeme gelen fenomen, bu sefer satışa koyduğu şeyle ağızları açık bıraktı. Geçtiğimiz günlerde doktora gittiğini açıklayan Dee, 5 yıldan bu yana rahminde olan doğum aparatını yenilettiğini ve doktor çıkışında çöpteki aparatı yanına alarak satışa çıkarmaya karar verdiğini anlattı. Fenomen, doğum kontrol aparatının açık artırmada kaç Euro'dan satışa çıkarıldığını da söyledi. Buna göre doğum aparatı, fenomenin hayranları arasında bin Euro'dan açık artırmaya sunulacak.