Dağhan Külegeç Evlilik Yolunda İlk Adımı Attı! Nişanlandı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Dağhan Külegeç, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda nişanlandığını duyurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Dağhan Külegeç, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda nişanlandığını duyurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Dağhan Külegeç, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda nişanlandığını duyurdu. 

 

Oyuncu Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş aile arasında yapılan bir törenle nişanlandı. Çiftin nişan haberini, Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak , sosyal medya hesabından böyle duyurdu: 

 

ARTIK RESMİ OLARAK KAYINVALİDE OLDUM!

 

"Çok tatlı bir kızı istedik, o güzelim ailesi de kabul etti. Söz kestik, nişan yaptık. Artık resmî olarak kayınvalide oldum :)) Artık düğünü konuşuyoruz" notunu düştü. Kavak Yelleri dizisiyle tanınan yıldı ünlü oyuncu, nişanda çekilmiş pozunu "Söz, isteme, nişan" notuyla yayınladı.

 

daghan kulegec nisanlandi evlilik yolunda ilk adimi atti