Corona Virüsü Salgınıyla İlgili Doğru Bilgileri Nereden Takip Edebilirsiniz?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mert Sezer, yayınladığı videosunda corona virüsüyle ilgili doğru bilgileri nereden takip edebileceğiniz hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mert Sezer, yayınladığı videosunda corona virüsüyle ilgili doğru bilgileri nereden takip edebileceğiniz hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mert Sezer, yayınladığı videosunda corona virüsüyle ilgili doğru bilgileri nereden takip edebileceğiniz hakkında bilgiler verdi.

 

Corona virüsü salgını dolayısıyla hayatın durma noktasına geldiği dünyada, salgın kadar yalan ve yanlış haberler de insanlara psikolojik olarak büyük zarar veriyor bu yüzden salgın ile ilgili doğru bilgi almak çok büyük önem arz ediyor. Mert Sezer doğruluğundan şüphe duymadığı, corona virüsü salgını boyunca takip edebileceğiniz sosyal medya sayfaları hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

İşte o sosyal medya sayfaları; 

 

 https://twitter.com/saglikbakanligi

 https://twitter.com/who_turkey

 https://twitter.com/teyitorg

 https://twitter.com/cakizil

 https://twitter.com/haskologlu

 https://twitter.com/ahmetbeyefendi

 https://twitter.com/spectatorindex

 https://twitter.com/gokhankutluer

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.