Çöp Adam Seko Ali Yoğurtçuoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Çöp Adam Seko Ali Yoğurtçuoğlu kimdir? Star TV'de 30 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan bölüm ile ekran yolculuğuna başlayan Çöp Adam dizisinde canlandırdığı Seko karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ali Yoğurtçuoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ali Yoğurtçuoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Çöp Adam Seko Ali Yoğurtçuoğlu kimdir? Star TV'de 30 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan bölüm ile ekran yolculuğuna başlayan Çöp Adam dizisinde canlandırdığı Seko karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ali Yoğurtçuoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ali Yoğurtçuoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

cop adam seko ali yogurtcuoglu kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Çöp Adam Seko Ali Yoğurtçuoğlu kimdir?

 

Ali Yoğurtçuoğlu kimdir? Ali Yoğurtçuoğlu 19 Mayıs 1984 tarihinde dünyaya gelmiştir. Yaşamını İstanbul’da sürdüren ünlü oyuncu Boğa burcudur. Günümüzde 38 yaşındadır. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nde tamamlamıştır. 2009 yılında mezun olmuştur. Daha önce İçimdeki Fırtına, Jet Sosyete, Benim Tatlı Yalanım, Menajerimi Ara, Acans, Ex Aşkım, 10 Bin Adım, Anka gibi yapımlarda rol almıştır. Kariyerini Gaye Sökmen’in 2022 yılında kurduğu Sökmen Talent Management çatısı altında devam etmektedir. Instagram’da aliyoco ismiyle paylaşımlarına devam eden Ali Yoğurtçuoğlu’nun bu mecrada 17.5K takipçisi bulunmaktadır. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Fenerbahçe taraftarıdır.