Cinsiyet DeÄŸiÅŸtiren Doruk DoÄŸrusöz'ün Cinsel Hayat Ä°tirafı Gündem Oldu!

Ä°ÅŸte Benim Stilim yarışması ile tanınan Neslihan DoÄŸrusöz cinsiyet deÄŸiÅŸtirerek hayatına Doruk olarak devam etme kararı almıştı. 

 

Hülya AvÅŸar'a konuk olan Doruk DoÄŸrusöz "Doya doya erkek gibi yaÅŸayabiliyor musun?" sorusuna bakın ne yanıt verdi. Bir Hülya AvÅŸar Sohbeti'nin konuÄŸu olan Doruk DoÄŸrusöz açıklamalarıyla dikkat çekti. Ä°ÅŸte Benim Stilim yarışmasında Neslihan DoÄŸrusöz olarak tanınan ve cinsiyet deÄŸiÅŸtiren ünlü isim programda açık açık sorulan sorulara yanıt verdi. Hülya AvÅŸar cinsiyet deÄŸiÅŸtiren ve erkek olan konuÄŸuna "Doya doya erkek gibi yaÅŸayabiliyor musun?" diye sordu.

 

CÄ°NSEL HAYAT SORUSU

 

Doruk DoÄŸrusöz ise "Gibisi fazla" deyince AvÅŸar ise "Vaay Doruk" diyerek ÅŸoke oldu. Hülya AvÅŸar ayrıca genç yaÅŸta viagra kullanan erkekleri duyduÄŸunu söyleyip "Senin böyle bir problemin oluyor mu?" Ereksiyon olman için bir ÅŸey yapman gerekiyor mu?" diye sorunca Doruk DoÄŸrusöz ise "Böyle bir problemim yok, cinsel hayatımda problem yok. Ameliyat olalı epey oldu bir problem görmüyorum" dedi.