Çin'de Ve Kolombiya'da Ortaya Çıkan Görüntülerde Zombi İnsan İddiaları Olay Oldu!

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Çin'de ve Kolombiya'da ortaya çıkan zombi insan iddiaları sosyal medyada gündem olurken, çok sayıda kullanıcı olup biteni anlamaya çalıştı. 

 

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Çin'de ve Kolombiya'da ortaya çıkan zombi insan iddiaları sosyal medyada gündem olurken, çok sayıda kullanıcı olup biteni anlamaya çalıştı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Çin'de ve Kolombiya'da ortaya çıkan zombi insan iddiaları sosyal medyada gündem olurken, çok sayıda kullanıcı olup biteni anlamaya çalıştı. 

 

Geçtiğimiz günlerde Çin'de çekilen bir videoda, metroda seyahat eden genç bir kadının üzerine atladığı erkeğin yüzünü parçaladığı görüntüler yer almıştı. Görüntülerin ardından "Zombi insan" iddiaları sosyal medyayı kasıp kavururken bugün Kolombiya'da çekildiği ifade edilen bir videoda da hastaneye yatırılan genç bir adamın yatağından doğrulduğu ve tuhaf hareketler yaptıktan sonra sağlıkçıların müdahalesiyle yatağına yatırıldığı anlar yer aldı. Sosyal medya "zombi insan" iddialarıyla çalkalanıyor. Geçtiğimiz günlerde Çin'de bir metroda çekilen videoda, kadın yolcunun bir erkeğin üzerine atlayarak yüzünü parçaladığı görüntüler yer almıştı.

 

cin de ve kolombiya da ortaya cikan zombi insan iddialari olay oldu

 

METRODA ZOMBİ İNSAN!

 

Videodaki kadının darbeleriyle hastanelik olan adamın durumunun iyi olduğu ifade edilirken, genç kadının yerlerdeki garip hareketleri ve saldırganlığı "Zombi insan" iddialarına neden olmuştu.

 

cin de ve kolombiya da ortaya cikan zombi insan iddialari olay oldu

 

KOLOMBİYA’DA DA ORTAYA ÇIKTI!

 

Çin'i kasıp kavuran iddianın ardından bugün yeni bir görüntü ise Kolombiya'dan geldi. Hastaneye yatırılan genç bir adamın, yatağından doğrularak tuhaf hareketler yaptığı anların yer aldığı videoda, gitgide saldırganlaştığı ifade edilen adama sağlıkçıların sert şekilde müdahale ettikleri görüldü.

 

FLAKKA İSMİNDE BİR UYUŞTURUCU ETKİSİ İDDİASI!

 

Öte yandan sosyal medyada yapılan paylaşımlarda karşılaştığımız bu görüntülerin flakka ismindeki bir uyuşturudan kaynaklandığı iddia edildi. Twitter'da paylaşım yapan yazar Hazal Tandoğan görüntüler için "Biliçlenin ama korkudan haz almaya başladıysanız sıkıntı var demektir. Bakın bu zombi değil, flakka isminde bir uyuşturucunun etkisi. Bu video 2017'den. Tabii salgını bile eğlenceye dönüştürmeye bayılan bir oluşum var karşımızda. Her şey beklenir bunlardan." ifadelerini kullanırken, ortaya çıkan görüntülerin flakka ismindeki bir uyuşturucunun etkisi olduğunu söyledi. 

 

İşte o paylaşım;

 

cin de ve kolombiya da ortaya cikan zombi insan iddialari olay oldu