Cihangir Ceyhan Oğlunu Ve Eşini İlk Kez Paylaştı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi ve oğlunu ilk kez paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi ve oğlunu ilk kez paylaştı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi ve oğlunu ilk kez paylaştı. 

 

Oğlu ve eşini ilk kez paylaştı! 

 

Özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden oyuncu Cihangir Ceyhan, eşi Fatma Ceyhan ve çocuğu İlhan ile olan fotoğraflarını ilk kez yayınladı. Oğlunun doğum günü için ailesiyle birlikte objektif karşısında poz veren Ceyhan, paylaşımına, "İlhan Cihangir'imiz 1 yaşında" notunu düştü. ‘Sıfır Bir Adana' dizisinde canlandırdığı 'Cio' karakteriyle ünlenen ve sonrasında pek çok yapımda rol alan Cihangir Ceyhan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden 33 yaşındaki oyuncu, ilk kez ailesini paylaştı. Eşi Fatma Ceyhan ve çocuğu İlhan ile birlikte objektif karşısına geçen Cihangir Ceyhan, oğlunun 1. yaş gününü duygusal bir mesajla kutladı. Ceyhan, gönderisinde, "İlhan Cihangir'imiz 1 yaşında. Rabbim sana sağlık, afiyet versin evladım. Hızır yoldaşın olsun. Allah sana ilim, irfan bahşetsin." ifadelerini kullandı.

 

İşte o paylaşım,

 

cihangir ceyhan oglunu ve esini ilk kez paylasti