CHP 25. Ve 26. Dönem Milletvekili Gülay Yedekci Ve Tanınmış İş İnsanı Emrah Yedekci'nin Babaları Turgut Yedekci Vefat Etti!

CHP 25. ve 26. dönem milletvekili Gülay Yedekci ve ünlü iş insanı Emrah Yedekci'nin babaları Turgut Yedekci geçtiğimiz gün vefat ederken, cenazesi bugün Kocamustafapaşa semtinden öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından memleketi Malatya'ya doğru yola çıktı. 

 

CHP 25. ve 26. dönem milletvekili Gülay Yedekci ve ünlü iş insanı Emrah Yedekci'nin babaları Turgut Yedekci geçtiğimiz gün vefat ederken, cenazesi bugün Kocamustafapaşa semtinde bulunan Sümbül Efendi Camii'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya doğru yola çıktı. 

 

 

 

gulay yedekci nin babasi turgut yedekci vefat etti 1

 

Cenazesi Sülbül Efendi Camii'den kaldırıldı!

 

Turgut Yedekci'nin cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Sümbül Efendi Camii'den kaldırılırken, cenazeye CHP 25. ve 26'ıncı dönem Milletvekili Gülay Yedekci'nin yanı sıra tanınmış iş insanı Emrah Yedekci, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağababa, İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Ataik, ve siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Cenaze namazının ardından Turgut Yedekci'nin cenazesi memleketi Malatya'da toprağa verilmek üzere yola çıktı. 

 

gulay yedekci nin babasi turgut yedekci vefat etti 2

 

gulay yedekci nin babasi turgut yedekci vefat etti 3