Charles Dickens'ın Eşi Niye Boşandı?

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Olumlu Bak, yayınladığı videosunda Charles Dickens'ın eşi Catherine Dickens'ın bilinmeyen hayatını takipçileri ile paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Olumlu Bak, yayınladığı videosunda Charles Dickens'ın eşi Catherine Dickens'ın bilinmeyen hayatını takipçileri ile paylaştı. Catherine Dickens, efsanevi kocası Charles’tan çok daha az tanınır. Charles Dickens’ın ismi, Viktorya dönemi romanlarını düşündüğünüzde ilk akla gelendir. Fakat karısının hayatı da adeta bir roman gibiydi. Catherine sadece cesur bir gezgin değildi. Aynı zamanda iyi bir oyuncu, mükemmel bir aşçı ve hatta bir yazardı. Charles’ın amatör oyunlarında oynadı ve bir yemek kitabı yazıp yayınladı.

 

Peki birçok yeteneği olan bu kadın, kendisini eşine ve 10 çocuğuna adamış bu anne, neden her şeyi göze alıp kocasından boşandı? Dickens’ın biyografisini yazanlar yıllarca onu ahmak ve fevri biri olarak gösterdi ama onun hakkındaki gerçekleri öğrenmenizin zamanı geldi!

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.