Ceylan Özgül'den Adnan Oktar Açıklaması! Ben Kedicik Değil, Ceylan Özgül'üm!

Youtube'da yayınladığı Katarsis programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü psikolog Gökhan Çınar, yayınladığı videosunda Adnan Oktar'ın kediciklerinden Ceylan Özgül'ü konuk ederken, kendisine hayatıyla ilgili bilinmeyenleri sordu. 

 

Youtube'da yayınladığı Katarsis programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü psikolog Gökhan Çınar, yayınladığı videosunda Adnan Oktar'ın kediciklerinden Ceylan Özgül'ü konuk ederken, kendisine hayatıyla ilgili bilinmeyenleri sordu. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü psikolog Gökhan Çınar, yayınladığı videosunda Adnan Oktar'ın kediciklerinden Ceylan Özgül'ü konuk ederken, kendisine hayatıyla ilgili bilinmeyenleri sordu. 

 

Sadece aldığım dersleri düşünüyorum! 

 

Ceylan Özgül geçtiğimiz 11 yıl boyunca Adnan Hoca tarikatinde geçirdiği zamanlar için "Bu geçtiğimiz 11 senede Ceylan Özgül diye biri yok. Ondan öncesinde ve sonrasında Ceylan var. O yıllarda yaşayan başka birisi. Orada oluşturulmuş birisi var, orada Ceylan yok açıkçası." ifadelerini kullandı. Kendisi gibi yaşamadığı, ona öğretilenleri uyguladığı 11 yıl hakkındaki düşünceleri sorulan Özgül, bu konuda ise "Şuan bu durumda bir şey hissetmiyorum belki bunun hesaplaşmasını yaptığım için belki kapanma yaptığım için olabilir bilmiyorum ama oraya dönüp baktığımda işte bir hırs, bir üzüntü yok sadece aldığım dersleri düşünüyorum. Belki sonrasında açılan dava olmasaydı, şikayetçi olmasaydım daha farklı hissederdim bilmiyorum. " şeklinde cevapladı. 

 

Maddi imkanları bir çok kişiden daha geniş olan bir aileye doğdum! 

 

Özgül "Sen nasıl bir eve aileye doğdun?" sorusuna "Ben beni çok seven bir eve doğdum ve maddi imkanları bir çok insandan daha geniş olan bir aileye doğdum. Benim ailem benim eğitimimle ve kişisel gelişimimle çok ilgilenen bir aileydi şuan bunu anlıyorum o zaman bunun farkında bile değildim. O zaman bunu anlayamıyordum çünkü benim ailemin bana yaklaşımı çevremdeki arkadaşlarımın ailelerinin onlara yaklaşımından farklıydı. Mesele çok küçükken çocuklar oyun oynatmazken diğer çocuklar bunu annelerinin yardımıyla çözerken bizimkiler oynatmıyorlarsa sende oynamazsın git kendin çöz derlerdi." ifadeleriyle yanıtladı. 

 

Ben aileme küçükken apolitik olmaları yüzünden çok kızgındım! 

 

Özgül "Küçükken ailene en çok ne için kızgındın?" sorusuna "Ben aileme küçükken en çok apolitik oldukları için kızgındım. Lisedeyken artık Türkiye'de özellikle bu politik olaylar 90'lı yıllardan bahsediyorum. Çok daha gün yüzüne çıkmaya başlamıştı. Babam 70'lerin gençliğinde yaşamış biri olduğu için hep uzak tutmaya çalıştı. Bunu o kadar hassas bir şekilde yapmaya çalışıyordu ki ben tam tersine işte bunu kendim öğrenmem gerekiyor gibi bir bakış açısına girdim." şeklinde yanıtladı. 

 

Adnan Oktar mutlak otoriteydi! 

 

Özgül, Adnan Hoca ile geçirdiği günlerden bahsederken örgüt içinde gözlemledikleriyle ilgili "Adnan Oktar mutlak otoriteydi. o ne derse o olurdu. Birine git anneni babanı vur dese vuracak tipler, parasını son kuruşuna kadar verecek tipler vardı. Bazıları ise oradan para alıyordu" ifadelerini kullanırken son 11 yılda yaşadıklarını anlattı.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.