Ceylan Ertem'den Tacize Karşı Köpek Sahiplenin Tavsiyesi!

Ceylan Ertem, tacize karşı köpek sahiplenme tavsiyesinde bulundu. Ertem; "Korkuyla yaşıyordum" diyerek yıllar önce yaÅŸadığı bir tacizi ve buna karşı aldığı önlemi anlattı

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Ceylan Ertem, bir süre önce Ä°stanbul'u terk edip bir köye yerleÅŸmiÅŸti. Mutlu bir hayat sürdürdüÄŸünü söyleyen 43 yaşındaki ÅŸarkıcı, yıllar önce yaÅŸadığı bir tacizi anlattı.

 

"EVÄ°MÄ°N CAMINA DAYANDI”

 

Ceylan Ertem; "Kadıköy'de evimin camına dayanıp mastürbasyon yapan adam oldu, korkuyla yaşıyordum. Sevgili arkadaşımız DeÄŸer Deniz’in evine giren hırsız tecavüz edip, öldürdü onu... Yıllardır aÅŸamadığımız bir kayıptır bu" dedi. "Åžimdi size bir tavsiyem olacak" diyen Ceylan Ertem, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü: Åžehirden yılıp, köye taşındım. Yıllarca ıssız köydeki evimizde anahtar kapıda yattım, gram korku hissetmeden. Çünkü 6 köpek evladımlaydım.

 

Ceylan Ertem daha sonra; "Åžimdi de aynı iç huzuruyla yaşıyorum. Tavsiye ederim kızlar, köpek sahiplenin bu rezil dünyadaki en centilmen koruyucularınız onlar. Siz de onların en azılı koruyucuları oluyorsunuz tabii. YaklaÅŸanı birlikte alt etme gücünüzün boyutları devasa... Beni bunca yıl her türlü pislikten, tehlikeden korumuÅŸ -ki bunu yapmasalar da vardım bu davaya evlatlarımı kimseye yedirtmem. Evlatlarımın kardeÅŸleri sokak canlarını da..." ifadelerini kulandı.



Etiketler: