Ceren Moray'dan Fahrettin Koca'nın Vaka Açıklamasına Tepki!

Sosyal medyada zaman zaman yaptığı paylaşımlarla gündem olan ünlü oyuncu Ceren Moray, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bu ayın 15'inden itibaren tüm vaka sayılarını açıklayacağız açıklamasına tepki gösterdi.

 

Sosyal medyada zaman zaman yaptığı paylaşımlarla gündem olan ünlü oyuncu Ceren Moray, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bu ayın 15'inden itibaren tüm vaka sayılarını açıklayacağız açıklamasına tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ceren Moray, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bu ayın 15'inden itibaren tüm vaka sayılarını açıklayacağız açıklamasına tepki gösterdi.

 

Bekleseydik salgın bitseydi! 

 

Her vaka hasta değildir" sözleriyle 'hasta' - 'vaka' tartışmasını başlatan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Bu ayın 15'inden itibaren bütün rakamları açıklayıp bildireceğiz" ifadelerinin ardından oyuncu Ceren Moray, “Ay bu ne hız yahu, bekleseydik salgın bitseydi." paylaşımını yaptı.

 

İşte o paylaşım;

 

Ceren Moray Vaka Tepkisi