Cennet Gibi Bir Adada Doğum Günü Partisinde Kalbine Yenik Düştü!

42 yaşındaki Belçika vatandaşı Andy Arnoys, Noel ile yılbaşı tatili arasındaki bir günde, 28 Aralık 2023’te Endonezya’nın “Survivor” mekanlarını aratmayan cennet gibi adası Lombok’taki “Ocean 5 Gili Air” otelinde arkadaşlarıyla yaş gününü kutlarken (Noel günü olan 25 Aralık doğumluydu) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Cansız bedenini birlikte yaşadığı kadın arkadaşı buldu. Andy “Çok zeki, koca yürekli” biri olarak biliniyordu ve başarlı bir işadamı olma hayalini Asya’da gerçekleştirmişti. Ailenin dostlarından Bart Clarebout ölüm gecesini şöyle anlattı:

 

“Kadın arkadaşı ve dostlarıyla birlkte yaş gününü kutluyordu. Bir ara fenalaştı. Odasına çıktı. Sonra odasının balkonunda temiz hava almak istedi. İşte orada kalbinin durmasıyla öldü. Kadın arkadaşı İrene odasına çıkınca Andy’nin yatmadığını farketti ve balkonda cesediyle karşılaştı.”

 

Andy yıllardır Endonezya’nın başkenti Cakarta’da yaşıyordu. Aile dostları Bart Clarebout devamını şöyle getirdi:

“Andy’nin Asya macerası 2007’de başladı. Prens Albert Fonu’ndan bir burs kazandı. Bu fon Belçika şirketleri için çalışan gençlerin Avrupa dışında bir yıllık projelerini gerçekleştirmelerine destek olarak veriliyor. Andy, Tayland’ın başkenti Bangkok’ta bir finans firmasında çalıştı, daha sonra Cakarta’da Wolters Kluwer firmasına geçti, orada hızlı yükseldi. ‘Asya benim evim’ diyordu, Belçika’ya dönmeyi düşünmüyordu. Cakarta’yı sevmişti. 2018’de Singapur’da kendi şirketi Xiino’yu kurdu. Büyük bankalarla çalışıyordu. Onların dijitale geçişleri için hizmet veriyordu.”

Andy’nin cenazesi Belçika’ya götürüldü. 10 Ocak’ta toprağa verildi



Etiketler: