Cenk Eren'in Estetik İçin Ödediği Ücret Belli Oldu!

Son dönemde geçirdiği estetik ameliyat ile gündemde olan ünlü şarkıcı Cenk Eren'in estetik için ödediği ücret belli oldu. Peki Cenk Eren estetik için ne kadar ödedi? İşte detaylar..

 

Şarkıcı Cenk Eren geçtiğimiz günlerde yüzünü gerdirdiğini duyurdu. Genç bir görünüm için operasyon masasına yatan Cenk Eren'in işlemler için ödediği ücret ortaya çıktı. Ramazan ayında konser veremeyeceği için durumu fırsata çeviren Cenk Eren, genç bir görünüm için bıçak altına yattı. Cenk Eren'in kesenin ağzını açtığı işlemler için ödediği ücret dudak uçuklattı.

 

Aramızda Kalmasın'da yer alan habere göre, 58 yaşındaki Cenk Eren, derin yüz gerdirme adı verilen bir operasyon geçirdi. Çenesinin belirgin olması için dolgu yaptıran Cenk Eren, boynunu da gerdirdi. Şarkıcının yaptırdığı işlemlerin bedeli ise 800 ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Bıçak altına yatan Cenk Eren, işlemlerin 9. gününde sargılı yüzünü takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Ünlü ismin son hali dünyaca ünlü oyuncu George Clooney'e benzetilmişti.



Etiketler: