Cemal Can Canseven Survivor'a Bir Daha Gider Misin Sorusuna Yanıt Verdi!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden TV yıldızı Cemal Can Canseven, sosyal medya sayfasından hayranlarının sorularına yanıt verirken, Survivor yarışmasına bir daha katılır mısın sorusuna yanıt verdi. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden TV yıldızı Cemal Can Canseven, sosyal medya sayfasından hayranlarının sorularına yanıt verirken, Survivor yarışmasına bir daha katılır mısın sorusuna yanıt verdi. Son dönemde Exxen'de başlayacak yeni bir dizi için set ile ev arasında mekik dokuyan ünlü TV yıldızı Cemal Can Canseven, sosyal medya sayfasından hayranlarının sorularına yanıt verirken, Survivor yarışmasına bir daha katılır mısın sorusuna yanıt verdi. 

 

Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven, şu sıralar oyunculuk heyecanı yaşıyor. Yeni projesinde Aleyna Tilki ile başrol oynayan Cemal Can, "Survivor'a bir daha gider misin?" sorusuna yanıt verdi. 'Survivor 2020' şampiyonu Cemal Can Canseven, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. Şimdilerde Exxen'de yayınlanacak yeni dizisinin çekimlerinde olan Cemal Can, hayranlarının sorularını yanıtladı.

 

cemal can canseven survivor

 

24 yaşındaki Cemal Can "Bir daha Survivor'a gider misin?" sorusuna yanıt verdi. 'Garip tarif edemediğim bir atmosferi var oranın’ Canseven, "Çok tuhaf oradan döndüğüm ilk bir ay bir daha gitmem diyordum. Garip tarif edemediğim bir atmosferi var oranın insan bir şekilde özlüyor. Şu an için değil ama ileride psikolojik olarak sağlıklı hissettiğim bir dönem olursa evet giderim" dedi.