Cemal Can Canseven Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Cemal Can Canseven kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Cemal Can Canseven ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Cemal Can Canseven kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Cemal Can Canseven kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Cemal Can Canseven ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Cemal Can Canseven ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Cemal Can Canseven kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

cemal can canseven kimdir nerelidir sevgilisi var mi 1

 

Cemal Can Canseven kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Cemal Can Canseven kimdir? Cemal Can Canseven, 1996'da İzmir'de doğdu. Şuan 25 yaşında olan Canseven'in annesi Rize, babası Selanik göçmenidir. ... DJ olarak Holifest 2019'da İzmir'de sahneye çıkan Cemal Can CanSeven aynı zamanda koşucu ve yüzücüdür. Şimdilerde DJ'lik yapan Canseven, Survivor yarışmasından önce hiçbir TV programında görülmedi. Cemal Can, ilk ve orta öğrenim hayatını İzmir’de tamamlayıp, Üniversite okumak için İstanbul’a gelmiştir. Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişimi okuyan Cemal Can Canseven üniversitede tanıştığı bir arkadaşı vesilesi ile özel bir eğitim merkezinde DJ’lik eğitimleri almaya başlamıştır. Youtube ve diğer tüm sosyal medya platformlarında fenomen olan Cemal Can, Danla Bilic’in en yakın arkadaşı, hatta ev arkadaşıdır.

 

Geçtiğimiz günlerde Survivor adlı yarışma programına katılan Cemal Can, televizyonlarda da gerçek hayatında olduğu gibi sıcak ve samimi tavırları ile kısa sürede Türk haklının gözüne girmeyi ve kendini sevdirmeyi başarmıştır. Geçtiğimiz günlerde iletişim ödülünü kazanan ve bu hakkını çok sevdiği arkadaşı Danla bilic ile görüşerek kullanmıştır. Dur durak bilmez bir rekabet ortamında, nefes kesen bir mücadelenin ardından bu ödül ailesini ve arkadaşlarını çok özlediği için sürekli gözyaşı döken Cemal Can’a ilaç gibi gelmiştir. Hatta ekranlarda gördüğümüz üzere iletişim ödülünü kazanır kazanmaz, Danla Bilic ile görüşeceği için ağlamaya başlamıştır. Ayrıca Cemal Can’ın sütlaç aşkını bilmeyen kalmamıştır. Danla Bilic iletişim ödülünü kazanan arkadaşına moral vermek adına, onun için sütlaç yapmayı öğrendiğini dile getirip Cemal Can’ı oldukça mutlu etmiş ve destek olmuştur.

 

cemal can canseven kimdir nerelidir sevgilisi var mi 2

 

Aralarında geçen mesajlaşmanın ekranlara yansıması üzerine komik paylaşımlara neden olan bu durum, zorlu bir mücadelenin içinde psikoloji bozuklukları ile de uğraşan Survivor yarışmacılarının ve izleyenlerin yüzünü güldürmüştür. Sosyal medyada çektiği kendinden bahseden videolarda ayrıca iyi bir sporcuda olduğunu söyleyen Cemal Can, daha önce hiçbir televizyon programı, reklam ve dizilerde de görmediğimiz ve bu arz programlarda görmediğimiz genç bir Youtube fenomenidir. Survivor yarışmasında ki oyunlarda oldukça iyi sonuçlar elde eden Cemal Can, iyi kalpli ve düşünceli tavırları ile gören herkesin kalbinde taht kurmuş ve kendinden bahsettirmiştir. Yarışma bittikten sonra yine DJ’lik olan mesleğini icra edeceğini belirten Cemal Can, geçtiğimiz hafta yarışmada iken 24 yaşına basmıştır. İnsanlar tarafın oldukça sevilerek izlenen yarışma programı "Survivor"ın şampiyonlarından Cemal Can Canseven, tedaviye ihtiyacı olduğunu sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. Cemal Can Canseven, esprili bir dille sorununu paylaştı. Cansever, takipçilerinden öneri istedi.

 

Cemal Can Canseven, sevilen ve reyting rekorları kıran yarışma "Survivor"ın en çok izlenen sezonlarından birinde şampiyon oldu. Cemal Can Canseven, 2020 yılının şampiyonu olmuştu. Survivor yarışma programı, pandemiye rağmen hiç hız kesmedi ve eğlence sektörünün önemli bir parçası haline geldi. Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, Survivor'dan çıktıktan sonra büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Adandan ayağının kumuyla dönen Cemal Can, direkt olarak yayın projelerine başladı. Geçtiğimiz günlerde Zorlu Avm'de görüntülenen Cemal Can, yeni projelerinin yolda olduğunu söyledi. Hareketlilikten yorulduğunu dile getiren Cemal Can, "Yoğun fakat keyifli bir süreci geride bıraktım. Gerçekten çok yoruldum. Şimdi hafta başına kadar dinlenme sürecim olacak. Sonrasında daha hatta daha yoğun bir tempo beni bekliyor" şeklinde konuştu. 25 yaşındaki oyuncu, "Önümüzdeki günlerde de çok güzel, 'bomba' diyebileceğimiz haberlerimiz ve projelerimiz olacak" açıklamasında bulundu.