Cemal Can Canseven İle Danla Bilic'in Doğum Günü Paylaşımı Gündem Oldu!

Son dönemde sunuculuk yaptığı programla gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni ve Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven sosyal medya sayfasından Danla Bilic ile yaptığı paylaşımla gündem oldu. 

 

Son dönemde sunuculuk yaptığı programla gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni ve Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven sosyal medya sayfasından Danla Bilic ile yaptığı paylaşımla gündem oldu. Son dönemde sunuculuk yaptığı programla gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni ve Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven sosyal medya sayfasından Danla Bilic ile yaptığı paylaşımla gündem oldu. 

 

cemal can canseven in danla bilic ile yaptigi dogum gunu paylasimi gundem oldu

 

Evlenin siz artık!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Danla Bilic için "Baş başa geçirdiğimiz 10 yıl … İyi ki doğdun minik kelebeğim seni çok seviyorum." ifadelerini kullanarak Danla Bilic'in doğum gününü kutlayan ünlü sosyal medya fenomeni ve Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven için takipçileri "Bölüm sonunda danlayla cemalin evlenmesi yok mu?", "Çok tatlısınız", "Durduk yere ağlatmazsınız", "evlenin artık", "maşallah deyin hemen" gibi yorumlarda bulundular. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşım gündem oldu.