Cemal Can Canseven İçimde Bir Popstar Var Dedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven, yaptığı açıklamada özel hayatına dair konuşurken, içinde bir popstar olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven, yaptığı açıklamada özel hayatına dair konuşurken, içinde bir popstar olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven, yaptığı açıklamada özel hayatına dair konuşurken, içinde bir popstar olduğunu söyledi. 

 

Cemal Can Canseven yaptığı açıklamada "25 yaşımda babamın 30 sene esnaflık yaptığı dükkanı onun için satın aldım. Ne mutlu bana... Özel hayatımda değişiklik yok. Uzun süredir sıfır aşk. Ama 4 sene sknra evli mutlu çocuklu olurum. Çok çocuklu bir aile babası olmayı hayal ediyorum. Benim içimde bir popstar var. Benden bütün algıları yıka yıka bir star olur. Erkek popstarların cesaret edemediği her şeyi yaparım." ifadelerini kullanırken, bu sözler takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

cemal can canseven