Cem Davran'dan Maaşını Şehit Ailelerine Bağışlayan Muslera'ya Övgü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cem Davran, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bu ayki maaşını şehit ailelerine bağışlayan Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera'ya övgüler yağdırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cem Davran, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bu ayki maaşını şehit ailelerine bağışlayan Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera'ya övgüler yağdırdı. Son dönemde yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Cem Davran, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bu ayki maaşını şehit ailelerine bağışlayan Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera'ya övgüler yağdırdı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu ayki maaşını şehit ailelerine bağışlamaya karar veren Muslera için "İyi insan ihtiyacımız, centilmen, ahlaklı sporcu ve tabii mükemmel bir kaleci." ifadelerini kullanan Davran, bu paylaşımıyla sosyal medyada kullanıcılardan yoğun destek gördü. 

 

İşte Cem Davran'ın o paylaşımı;