Cem Davran'dan Dikkat Çeken Galatasaray Yorumu! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Cem Davran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün gece oynanan Galatasaray Alanyaspor maçı sonrası Galatasaray'ın tartışılan kırmızı kartları ve maç ile ilgili dikkat çeken yorumlara imza attı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Cem Davran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün gece oynanan Galatasaray Alanyaspor maçı sonrası Galatasaray'ın tartışılan kırmızı kartları ve maç ile ilgili dikkat çeken yorumlara imza attı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Cem Davran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün gece oynanan Galatasaray Alanyaspor maçı sonrası Galatasaray'ın tartışılan kırmızı kartları ve maç ile ilgili dikkat çeken yorumlara imza attı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Galatasaray'ın tartışılan pozisyonlarıyla ilgili "GS aile içinde sakince değerlendirme yapmalı. Çok bariz bir operasyonla karşı karşıya. Bu kadar telaşlı ve acemi hâller de kendi çatlağı, bunu da aşmalı. Futbol yazık ki ülkemizde kirli bir alandır, herkes için geçerlidir bu. Daha da fenası bu kir hayran olduğum ve en çok takip ettiğim branşa, basketbola da usulca sıçramakta, bunu görebiliyorum. Uzatırsak; neremiz kirli değil ki? Geçmiş olsun…" ifadelerini kullanan Davran sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

cem davran dan galatasaray alanyaspor maci ile ilgili dikkat ceken yorum

 

cem davran dan galatasaray alanyaspor maci ile ilgili dikkat ceken paylasim