Cem Davran'dan Arda Güler Paylaşımı! İspanya'da Çok Başarılı Olacağına İnanıyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cem Davran Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cem Davran Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Cem Davran Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.  

 

İspanya'da çok başarılı olacağına inanıyorum!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Arda Güler'in Real Madrid'e transferi için "Bu arada, Arda Güler’in İspanya’da çok başarılı olacağını düşünüyorum, zeki bir çocuk nazar değmesin. Umarım dil öğrenir, eğitimini önemser ve zekâsını, yeteneğini görgü bilgiyle destekler. Yolu açık olsun tüm gençlerin." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada destek gördü. 

 

İşte o paylaşım,

 

cem davran dan arda guler in transferi ile ilgili dikkat ceken paylasim