Celil Nalçakan'dan Çok Sert Mülteci Paylaşımı! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Celil Nalçakan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Afgan ve Suriyeli mültecilerin meydanlarda ülkelerinin bayraklarını açmalarıyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Celil Nalçakan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Afgan ve Suriyeli mültecilerin meydanlarda ülkelerinin bayraklarını açmalarıyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Celil Nalçakan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Afgan ve Suriyeli mültecilerin meydanlarda ülkelerinin bayraklarını açmalarıyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Celil Nalçakan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Afgan ve Suriyeli mültecilerin meydanlarda ülkelerinin bayraklarını açmalarıyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Suriyeli ve Afgan mültecilerin bayrak açmalarıyla ilgili "Vatanı için savaşmaktan kaçan birinin, benim vatanıma gelip, burada kendi ülkesinin bayrağını açmasına tahammül edemiyorum! ULAN MADEM BU KADAR SEVİYORDUN BAYRAĞINI, BURDA NARGİLE TÜTTÜRECEĞİNE, GİT BAYRAĞININ BAĞIMSIZLIĞI İÇİN MÜCADE ET!" ifadelerini kullanan Nalçakan sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

celil nalcakan dan cok sert multeci aciklamasi