Celal Seyit Olayı Nedir? Celal Seyit Kimdir? Neden Gündemde?

Celal Seyit kimdir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 13 yaşındaki 5 yıldır kayıp olan Celal Seyit aranırken, internette ve sosyal medyada Celal Seyit ile ilgili bilgiler merak edilmeye başlandı. Peki Celal Seyit kimdir? Celal Seyit olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Celal Seyit kimdir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 13 yaşındaki 5 yıldır kayıp olan Celal Seyit aranırken, internette ve sosyal medyada Celal Seyit ile ilgili bilgiler merak edilmeye başlandı. Peki Celal Seyit kimdir? Celal Seyit olayı nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

celal seyit kimdir celal seyit olayi nedir

 

Celal Seyit kimdir? Celal Seyit olayı nedir?

 

Celal Seyit kimdir? 2017 yılında kaybolan 13 yaşındaki Celal Seyit’ten hala haber alamayan ailesi bir çok karanlık olayı çözüme kavuşturan Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Kardeşini aramak için Müge Anlı’dan yardım isteyen Nur Seyit, eski dini nikahlı eşi Bülent Tuna’dan şüphelendiğini anlattı. Bülent Tuna ile birlikteyken aynı mahallede bakkal dükkanı olan bir şahsa kaçan Nur Seyit, Bülent Tuna’nın buna sinirlenip kardeşine bir zarar verebileceğini iddia etti. Fakat Bülent Tuna, dini nikahlı eşi kaçtıktan sonra Seyit ailesiyle görüşmeye devam etmiş. Dini nikahlı eşi Nur’un kaçmasından bir süre sonra Seyit ailesinin evine kahvaltıya gitmiş ve aileye kavurma yemeği hazırlamış. Nur’a ve Seyit ailesine bir kini olmadığını söyleyen Tuna’nın bu lakayıt tavırları Müge Anlı’nın tepkisine neden oldu. Aslında gidişinin eşinin yerini öğrenmek amaçlı olduğunu söyleyen Bülent Tuna, aileden bilgi alamamış. Bunun ardından ailenin daveti üzerine birlikte parka gitmeye karar veriyorlar. Fakat bu park ziyaretinden sonra Celal Seyit’ten bir daha haber alınmıyor. Nur Seyit’in iddiaları ise izleyenlerin kanını donduruyor. Tuna’nın, ilk çocuklarını satmak istediğini söyleyen Seyit, ikinci çocuklarının da şüpheli bir şekilde öldüğünü söylüyor. Tüm bunların ardından kardeşi Celal de kaçırılınca bunların tesadüf değil, Bülent’in yaptığını ekranlardan söylüyor. Hatta diğer kardeş Fahriye’nin iddiasına göre Nur kaçınca Bülent, Celal’i ablasının yerini söylemesi için birkaç kez dövmüş. Tüm bu yaşananların sonucu Seyit ailesi bu işlerin hepsinde Bülent Tuna’nın bir parmağı olduğunu düşünüyor. Kayıp çocuk Celal’in en son Bülent ile birlikte olduğunu görenler yayına bağlandı. Hatta fare zehri ile ölen küçük çocuklarının cenazesinde Bülent’in içinde bulunduğu siyah araç, Celal’in kaybolduğu gün de görülmüş. Celal’in Nur dahil 5 kez evlendiği ve bu eşlerin hepsinin Bülent’ten nefret etmesi ise Müge Anlı’nın şüphelerini daha da kuvvetlenmesine neden oluyor. Bunun üstüne Celal’in abisi Suriye’de askeri görevdeki Ahmet Seyit yayına bağlandı. Bülent’in kendisine pompalı tüfek verdiğini söyleyince ortalık karıştı. Bülent Tuna’nın ruhsatsız silah taşıması ve bu silahı 19 yaşındaki gence verdiğini duyan Anlı ‘Madem silahlara ilginiz vardı, gidip ülkenizi savunsaydınız’ diyerek sinirlerine hakim olamadı. Bu tepkinin ardından Bülent tuna 1 yaşından beri Türkiye’de olduğunu ve Türk bayrağı için canını vereceğini ve askerliğini Türkiye’de yaptığını söyledi. Anlı ise Tuna’ya ‘Demagoji yapma’ diyen Anlı, sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.