Cansu Yıldırım Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Cansu Yıldırım kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Cansu Candık Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Cansu Yıldırım kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Cansu Yıldırım kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Cansu Candık Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Cansu Candık Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Cansu Yıldırım kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

cansu yildirim kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Cansu Yıldırım kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

Cansu Yıldırım kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi son dönemde ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Cansu Yıldırım 27 Eylül 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Hayatını ve yaptığı işi nasıl yapmaya karar verdiğini "En yakın arkadaşım Lisa ile 14 yaşlarında bir kitap yazmaya karar verdik. Yazdığımız kitapta hayallerimizi büyüdüğümüzde nasıl bir hayat istediğimizi kaleme aldık ve o kitabı hep saklayacağımıza birbirimize söz verdik. Birgün çalışırken birşeylerin yanlış olduğunu hissetmeye başladım. Eşimle beraber bir seyahate çıktık ve çölün ortasında bir ağaç keşfettik. Eşim bak hiçliğin ortasında bir ağaç. Hiçliğin ortasında! ama varolabiliyor. Peki sen niye var olamayasın? diye sorduğunda anladım. Almanya'ya geri dönüp işimi bıraktım. Şimdi hayallerimdeki işi yapıyorum. Bunu yapmaya başladığımda kalbimden tonlarca yük kalkmış gibi hissettim ve o günden beri hayatımda güneş hiçbir zaman eksik olmuyor" ifadeleriyle özetlemiştir. Evli ve bir çocuk sahibi olan sosyal medya fenomeni yaşamını Almanya'da sürdürmektedir. Seyahat etmeyi çok seven sosyal medya fenomeni bugüne kadar İtalya, Yunanistan, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Fransa, Kenya, Maldivler, Amerika gibi bir çok ülkeye seyahat etmiştir. Burcu terazidir. Instagram'da bu yazı hazırlanırken candik_lein ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni 201K takipçiye sahiptir.