Cansu Tosun'un Kahkül Paylaşımı Beğeni Topladı! 'Güzel Stil!'

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cansu Tosun sosyal medya sayfasından yaptıpı kahkül paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cansu Tosun sosyal medya sayfasından yaptıpı kahkül paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Cansu Tosun sosyal medya sayfasından yaptıpı kahkül paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden çok sayıda yorum aldı.

 

cansu tosun un kahkul paylasimi gundem oldu guzel stil

 

'Güzel stil!'

 

Instagram sayfasından yaptığı kahkül paylaşımında "Kahkül de fena durmuyormuş :) Bence yine yapmalı " ifadelerini kullanan Cansu Tosun takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Paylaşımı gören takipçileri oyuncu Cansu Tosun'un saç stili için "Güzel stil", "Seni bir dizide görebildiğimiz zaman bize bir yerlere yaz.", "Bu muhteşem görünüme Aşığım Askimmmmm", "Eveeeet çok güzel ya  Sendeki bu hairstyle çoooook seviyorum Yap" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 



Etiketler: