Caner Topçu'dan Olay Açıklama! Engin Altan Düzyatan'ı Öpesim Geliyor!

Caner Topçu'dan şok Engin Altan Düzyatan açıklaması! Caner Topçu Engin Altan Düzyatan için ne dedi? TRT1'de yayınlanan Barbaroslar dizisinde İlyas Reis karakterine hayat veren ünlü oyuncu Caner Topçu, Youtube'da yayın yapan Bi Başka kanalına konuk olurken, yaptığı Engin Altan Düzyatan açıklamasıyla sosyal medyada olay oldu. Peki Caner Topçu Engin Altan Düzyatan için ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Caner Topçu'dan şok Engin Altan Düzyatan açıklaması! Caner Topçu Engin Altan Düzyatan için ne dedi? TRT1'de yayınlanan Barbaroslar dizisinde İlyas Reis karakterine hayat veren ünlü oyuncu Caner Topçu, Youtube'da yayın yapan Bi Başka kanalına konuk olurken, yaptığı Engin Altan Düzyatan açıklamasıyla sosyal medyada olay oldu. Peki Caner Topçu Engin Altan Düzyatan için ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Engin Altan Düzyatan'ı Öpesim geliyor! 

 

Katıldığı program'da Barbaroslar dizisinde ağabeyi Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu "Dizide Oruç Reis'in Engin ağabeyin bir tayfası var. Biz hep beraberiz aile gibi olduk Engin ağabeylerle. Engin ağabeyle aramızda öyle bir bağ var ki yani ağabeyim yani. Bazen duygusal güzel sahnemiz oluyor yan yana göz göze geliyoruz ve öpücem yani öyle hissettiriyor" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama,