Can Yaman'dan Hakkında Yapılan Eleştirilere Olay Savunma!

Sosyal medyada önceki gün bir kadın hayranının “Bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şey anlatır mısın?” sorusuna “Arka odaya geçelim anlatayım” ifadelerini kullanarak en çok konuşulanlardan biri olan ünlü oyuncu Can Yaman, hakkında yapılan eleştiriler için açıklamalarda bulundu.

 

Sosyal medyada önceki gün bir kadın hayranının “Bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şey anlatır mısın?” sorusuna “Arka odaya geçelim anlatayım” ifadelerini kullanarak en çok konuşulanlardan biri olan ünlü oyuncu Can Yaman, hakkında yapılan eleştiriler için açıklamalarda bulundu. Son günlerde Kıvanç Tatlıtuğ ile girdiği polemik, libido açıklaması ve İspanya’da karşılanma süreci ile ilgili tartışılması ile gündemden hiç düşmeyen Can Yaman son günlerde hakkında yapılan eleştirilere yaptığı açıklama ile yanıt verdi.

 

Can Yaman’ın menajeri oyuncu adına yapılan eleştirilere yanıt verirken ““Tamamen anlık gelişen espri. Zaten orada tercüman dâhil dört kişi Türkçe biliyor, sonrada zaten 'Çevirme' diyor. 2,5 saatlik söyleşinin içinden 30 saniyelik bu anı alıp yayınlamak ne kadar etik? Can Yaman o röportajda 2.5 saat konuşuyor ve Hollywood’dan sonra Türk dizi ve filmlerinin dünyadaki başarısını çekimlerin zorluklarını ve emekleri anlatıyor. Diğer iki dizisi de İspanya’ya satıldı ve o hafta İspanya’da sosyal medyada bir numaraydı. Ama bunlar neden hiç konuşulmuyor?” ifadelerini kullandı.