Can Koç'tan Kendine Ayır Beni Şarkısı Müzikseverlerle Buluştu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Can Koç, "Kendine Ayır Beni" şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Can Koç, "Kendine Ayır Beni" şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Can Koç, "Kendine Ayır Beni" şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. 

 

can koc tan kendine ayir beni sarkisi yayinlandi

 

Kendine Ayır Beni şarkısı yayınlandı!

 

Kısa sürede büyük başarı yakalayan Can Koç'un bugünlerde adını sıkça duyuyoruz. Sanatçı çok beğenilen 'Gökyüzünü Tutamam' ve 'Senin Gibi' şarkılarının izinden giden yeni teklisi 'Kendine Ayır Beni'yi dinleyicileriyle buluşturdu. Duygu dünyasını imgelerle dinleyicisine sunan, başarılı söz yazarlığıyla dikkat çeken Can Koç bu kez yeni teklisi 'Kendine Ayır Beni' klibi ile de dinleyicisini etkiliyor. Can Koç'u video klibinde, sürrealist, imgesel dokularla izliyoruz. Kendi tarzında oldukça iddialı ve başarılı adımlarla yoluna devam eden Can Koç, 'Kendine Ayır Beni' teklisi ile dinleyicilerine görsel ve işitsel bir sanat sunuyor. Yönetmenliğini Ufuk Çavuş'un üstlendiği dikkat çekici klip RNG film şirketi ile hayat buldu. Fono Müzik etiketiyle yayımlanan, söz ve müziği Can Koç'a ait 'Kendine Ayır Beni' teklisi, Arın Baykurt ve Burak Gürpınar'ın katkılarıyla Stüdyo Pür'de kaydedildi. Elektrik gitarda Giray Şipit ve Oğuzhan Çalışkan, akustik gitarda Can Koç, bas gitarda Berkay Aygör, davulda Bedrettin Göçmen ve trompette Aykut Sütoğlu'nu dinlediğimiz yeni teklinin düzenlemesi, Mix - Master'ı Umut Tosun'a ait.



Etiketler: